keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Ensitunnelmat leiristä

Olipahan mahtavat kaksi viikkoa! Pitää myöhemmin palata vielä tarkempiin määriin, mutta yleisesti leiri oli todella onnistunut ja uskon että kuntoa saatiin potkittua hyvin eteenpäin. Nyt onkin todella kevyt viikko tiedossa, eli tärkeintä tällä viikolla on palautua riittävästi jotta pääsee taas mahdollisimman pian laadukaitten harjoitusten kimppuun.

Ohjelma leirillä oli hyvin nousujohteinen, eli ensimmäisellä viikolla oli hieman maltillisemmin pyörää ja enemmän uintia. Tämä oli toimiva jaksotus, eli toiselle viikolle jäi hyvin voimia kiivetä vielä Mallorcan nousuja. Parhaita treenejä olivat muutamat yhdistelmäharjoitukset joissa oli tehoja mukana sekä pyörässä että juoksussa. Olosuhteet näiden tekemiseen olivat loistavat, eli ei tarvinnut liikaa varutsteita päälle pysyäkseen lämpimänä ja reitit olivat toki mahtavia. Yhdistelmätreenien lisäksi uinti tuntui yllättävän hyvältä ja avovedessä oli mahtava uida pitkän tauon jälkeen.

Mallorca ja Alcudian kaupunki sopii loistavasti triathlon harjoitteluun. Huhtikuussa kaupunki onkin täynnä leiriläisiä, ja itsekkin palaan saarelle kuukauden jälkeen IM 70.3 kisan merkeissä. Lopuksi muutama kuva parin viikon ajalta, mahdollisesti videotakin luvassa kun saan kameran tyhjennettyä.1 kommentti:

 1. Hei
  Olisin kiinnostunut julkaisemaan sivullenne nymski.blogspot.fi sopivia tekstiartikkeleita tai mainoksia, kiinteää hintaa vastaan.

  Jos yhteistoiminta kiinnostaa, niin ottakaahan yhteyttä. Voin sitten
  antaa lisätietoja. Jos teillä on muita sivustoja, voisitteko antaa
  niitten osoitteet, jotta voisin tutustua niihinkin. EMail hanna.lassas@gmail.com

  VastaaPoista