perjantai 11. tammikuuta 2013

Lenkkeilyä lämmössä

Eipähän olekkaan pariin viikkoon tullut kuin 4 lenkkiä, ja kävin tuossa kerran salillakin kääntymässä. Keli täällä on sen verran kuuma, että yhdeksän ja viiden välissä ei oikein ulkona voi mitään tehdä. Kävellen oon pyrkiny liikkumaan paljon, ja toki uinut joka päivä.

Tänään jää kuitenkin Thaimaan saaret taakse, eli nyt on tämän reissun sukellukset tehty ja aika aloittaa kotimatka. Tänään siis Bangkokiin, ja sunnuntaina Finskillä illaksi kotiin (näin ainakin toivon, reissu tänne ei mennyt yhtä putkeen...)

Heti alkuvuikosta alkaa siis taas säännöllinen harjoittelu, ja samalla toki tänne alkaa ilmestymään tekstiä tiheämmin. Positiiinen puoli siinä että treenit ovat täällä olleet käytännössä nollissa, on oikean polven kaivattu lepo. Monta kuukautta on jo juoksijan polvi vaivannut, mutta nyt polvessa ei ole muutamalla edellisellä lenkillä tuntunut ollenkaan.

Toivottavasti muut ovat saaneet treenit hyvin käyntiin tänä vuonna, itse aloitan pari viikkoa muita myöhemmin, mutta motivaatiota on taas harjoitella paljon kohti kesän kisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti