lauantai 28. huhtikuuta 2012

Lähtöviiva kutsuu

Tänään kävin viimeisellä kunnon lenkillä ennen HCR:ää, eli ensi viikolla juoksun osalta korkeintaan tiedossa vain jotain fiilistelyjä ja muuten lepoa, ja ehkä hieman uintia ja pyörää. Juoksin 16km josta viimeiset 4km hieman kovempaa, eli ajateltua tavoitevauhtia. Samalla tuli testattua että pakki vielä kestää samoja geelejä, ja että muukin varustus on kohdillaan. Juoksu kulki suhteellisen mukavasti. Ekat 10km meni rennosti ja  sitten nostettiinkin vauhti kisavauhdin tasolle joka ei sitten ollutkaan tietenkään niin leppoisaa enään. Eniten kiinnosti miten jalka reagoi, mutta hyvältä se tuntui joten nyt viimeistään voi todeta että uskaltaa hyvin mielin käydä hakemassa numeron perjantaina.

Huomenna tarkoitus käydä Hepon lenkillä ajelemassa rauhassa. Parin kaverin kanssa sovittiin että mennään 25 keskariryhmään, jotta lenkistä tulee oikeasti palauttava. Tarkoitus saada kuitenkin vain nyt kilometrejä alle, ja heti ensi viikon jälkeen alkaa täyspainotteinen pyörätreeni. Luulen että Joroisille asti juoksuharjoittelu tulee olemaan vaihtoharjoituksien yhteydesä tapahtuvaa, eli pääpaino tulee olemaan pyöräilyssä. Laitoin kalenteriin jo kaikkia seuran Cup kisoja, koska niistä saa loistavia VK treenejä samalla. Tiedossa on siis duathlonia, avovesiuntia, tempoa sekä sprinttimatkan kisoja. Ensimmäinen tempo on heti tiistaina HCR:n jälkeen, joten saa nähdä lähemmin miten sen kanssa tehdään. En usko että täysin väsyneillä jaloilla on mitään järkeä lähteä yrittämään pusertaa 10km täysillä...

Viimeisenä muttei viimeisimpänä, mikä keli! Vaikka olen kaikkien eri vuodenaikojen ystävä, on Suomen kesä kuitenkin se suosikki. Kaikki on niin paljon hepompaa, varusteita ei tarvitse kuin pienen osan siitä mitä vielä kaksi kuukautta sitten lenkillä, ja muutenkin on juokseminen pitävällä alustalla aina hauskempaa. Kyllä noista lajeistakin pyöräily ja juoksu ne hauskimmat on, eli senkin puolesta lämmin keli on täysin tervettullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti