perjantai 4. marraskuuta 2011

Ylimenokausi

Yli kuukausi edellisestä kirjoittelusta, häpeä... On minulla tietenkin tekosyyt tähän hiljaiseloon, aloitetaan vaikka ensiksi ylimenokaudesta. Maratonin jälkeen laskin treenimääriä paljon. Juoksin ja pyöräilin kun huvitti, ja joskus vähän lihaskuntoa. Kaverin kanssa on yritetty käydä kanssa kerran viikossa kiipeilemässä, joka on muuten uutena tuttavuutena mukavan tuntuinen harrastus. Eilen kävin ekalla yli 10km lenkillä kuukauteen, ja vähän tahmaiseltahan se tuntui. Nyt on kuitenkin tarkoitus alkaa taas harjoittelemaan enemmän tavoitteellisesti, joten voin julistaa PK kauden taas alkaneeksi.

Ylimenokausi on vain yksi syy miksi en ole tänne raapustellut mitään. Suurempi syy on että kolme päivää maratonin jälkeen menin ostamaan asunnon, joka oli täysin alkuperäiskunnossa kylpyhuonetta lukuunottamatta. Viimeisen kuukauden olen siis suoraan töistä mennyt rakentamaan itselleni kotia, joten aikaa treenaamiseen ei käytännössä ole ollut lainkaan. Pahin urakka alkaa olemaan takana, mutta menee varmasti kuukauden päivät ennen kuin asunto on muuttokunnossa. Ainoa asia mistä olisin voinut kirjoitella viimeisen kuukauden aikana on miten seinien tasoitus sujuu tai onnistuiko väliseinän poisto hyvin. Tämän on kuitenkin tarkoitus olla jonkinmoinen harjoitusblogi, ei remonttiblogi joten päätin olla kirjoittamatta mitään.

Nyt olen kuitenkin palannut, joten toivottavasti saadaan katse ensi kesän kisoihin ja treenit taas käyntiin. Vähän harmittaa kun aikataulut ei anna periksi ja jouduin jättämään seuran syksyisen leirin väliin tänä viikonloppuna. Toivottavasti seurakaverilla on hyvät treenit!

Ylimenokauden ohjelmaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti