keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Kausi 2012

Nyt on ensimmäiseen kisaan ilmoittauduttu, ei mikään jumalaton yllätys kun kyseessä on Joroisilla järjestettävä puolimatkan kilpailu. Miettinyt jo pitkään sinne ilmoittautumista, joten tänään otin itseäni niskasta kiinni ja maksoin osallistumismaksun. Varasin samalla hotellin (Scandic Varkaus, tätä on kuulemma suositeltu...), joten nyt ei tarvitse enään muuta kuin harjoitella.

Uinti onkin ollut aivan paitsiossa, joten nyt viikonloppuna aion ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa taas uimaan. Tavoite on kaksi kertaa viikossa, yksi vähän pidempi rauhallinen kerta ja yksi kerta kun haetaan vähän voimaa käsiin ja olkapäihin. Muuten ohjelmassa pari kertaa viikossa juoksua, kerran kiipeilyä ja satunnaista trainerilla/maastopyörällä ajoa, joten eiköhän PK kausi tässä ala pikkuhiljaa käynnistyä. Remppa tosin vielä vie aika paljon aikaa, joten vähän treeni vielä kärsii. Toivon mukaan joulukuussa pääsisi kunnolla treeniohjelmaa rakentamaan ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä.

1 kommentti:

  1. Varkauden Scandicissa on kuulemma ilmastointi, hotelli Joronjäljessä ei. Ja ajomatkaa Joroisille illmeisesti vain 10 minuuttia. Siellä nähdään sitten!

    VastaaPoista