sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Viikko 16 treenit ja ruusunmarjoja

Pääsiäisloma mennyt mukavasti, kun keli suosii ulkona liikkumista loistavasti. Ehdin käväistä myös isovanhempien mökillä, missä sai myös nauttia mitä parhaimmasta kevätsäästä. Harjoitukset ovat taas sujuneet hyvin, ja ne vaivat mistä olen kärsinyt lähiaikoina, ovat kokonaan poissa. Nyt alkaa olemaan hyvä fiilis, joten toivotaan että vire pysyy muutaman viikon ajan. Viikon harjoitukset olivat:


Ma 2,6km kestävyysuinti
Ti 12km VK lenkki
Ke 1,5km tekniikkapainotteinen uinti
To 6km palauttava lenkki
Pe 5x1000m vetotreeni
La 61km PK pyörälenkki
Su 19km pitkä lenkki, vikat 4km HCR vauhtia

Kokonaisaika 9:41

Tänään kun juoksin pitkää lenkkiä, ilahduttivat jotkut teini-ikäiset minua taipaleellani. Pojat ajelivat mopolla ohi melko läheltä, ja vierellä tempaisivat ruusunmarjalla suoraan selkääni. Kyllä hetki meni kerätä itsensä ja miettiä pitäisikö itkeä vai nauraa. En vieläkään ole ihan sisäistäyt mitä mielihyvää saa, kun heittelee marjoilla tuntemattomia ihmisiä, mutta kai se kuuluu nykyajan nuorison "juttuhin". Ajattelin että jos tulevat vielä vastaan mopolla ajellen niin heitän takaisin mukana olleella juomapullollani, eivät perhana tulleet...

Lauantaina sain nauttia loistavasta kelistä Veikkola-Kylmälä-Lapinkylä akselilla. Toivottavasti hyvät kelit jatkuvat, jotta pyörälenkille on jatkossakin yhtä mukava lähteä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti