tiistai 12. huhtikuuta 2011

Ei näin...

Nyt ei alkanut huhtikuun tehokausi hyvin... Viime viikon vähemmän treenimäärän takia piti tämän viikon olla taas normaali, tai jopa vähän kovempi. Homma ei mennyt ihan putkeen kun eilen 9km kohdalla ei pystynyt enään juoksemaan, kun polvi oli niin kipeä. Sattumoisin olin juuri silloin melkein Lauttasaaressa, joten kävelyä kotiin kertyi suunnilleen sama matka. Päällä oli vain juoksuvarusteet, joten ehkä vähän kylmä siinä kotiin kävellessä tuli.

Tänään sitten kun heräsin oli kurkku kipeä, todennäköisesti seurausta eilisestä erittäin kevyestä ulkoilusta. Harmittaa, koska tänään oli tarkoitus mennä tekemään vähän lihaskuntoa salille, jotta polvi saataisiin taas juoksukuntoon. Koko viikonlopun minulla oli myös ongelmia selän kanssa, joka oli minulle täysi mysteeri miten sen olen onnistunut telomaan. Selkä on edelleen vähän kipeä, mutta luulen että se alkaa olemaan paremmassa kunnossa. Selkään on auttanut kunnon venyttelyt ja kevyt lihaskuntoharjoittelu.

Jotenkin tyypillistä että nyt kun juuri kesä ja tapahtumat lähestyvät alkavat ongelmatkin. Koko talven on saanut harjoitella terveenä, mutta nyt alkaa sitten kaikki vaivat kerralla. Nyt sopii vain toivoa että:

1) En vilustu, vaan tämä kurkkukipu menee ohi muutamalla litralla lämmintä
2) Polvessa ei ole mitään sen ihmeellisempää, ja kipu menee ohi kun vähän aktivoidaan jalan lihaksia
3) Selän kipu häviää lopullisesti, ja pysyy myös poissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti