keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet

Maratonin jälkeen en ole kirjoitellut tänne mitään, vaikka onhan tässä yhtä sun toista kerennyt tapahtua. Ylimenokausi jatkui henkisesti pidempään kuin fyysisesti, eli marraskuun puolella alkoi heti säännöllinen harjoittelu. Loppuvuoden teemana oli PK ja voima, eli salilla on käyty myös tekemässä voimaa eikä pelkkää kuntopiiriä. Valitettavasti maratonilta mukaan tullut juoksijan polvi on vieläkin harmina, ja sen hoitoon pitää siis vielä keskittyä jotta ensi kesänä se on muisto vain.

Tällä hetkellä olen kolmen viikon lomalla Aasiassa, ja se onkin syy miksi aloitin PK kauden niin nopeasti maratonin jälkeen. Tiesin että vuodenvaihteessa tulee väkisin kolmen viikon tauko harjoitteluun, joten halusin aloittaa pohjan rakentamisen hyvissä ajoin jottei tammikuussa tarvitse lähteä liikenteeseen ihan nollista. Täällä lenkkejä on tehty juosten vain kolme, ja muutaman kuntopiirin olen myös onnistunut hikoilemaan. Nämä ovat kuitenkin olleet enemmän elimistön muistuttelua harjoittelusta, ja en tiedä voisiko niitä kutsua edes ylläpitäväksi treeniksi. Kotiin palaan viikon päästä, ja silloin alkaa toki taas kunnon harjoittelu, ja tähtäin asetetaan tiukasti ensi elokuulle Kalmariin.

Paljon on uutta juttua siis tulossa, pyöräkuntoa nostatetaan voimamittarin kanssa, kuvioihin tulee valmentaja tukemaan harjoitusohjelman laatimista ja elämäni ensimmäinen pyöräleiri on kalenterissa huhtikuussa. Näistä kaikista kirjoittelen siis kotiin palattuani enemmän, mutta nyt pitää vielä viikon verran ladata akkuja lomaillessa. Tämä teksti on naputeltu katsellen kuvassa olevaa maisemaa.

Hyvää uutta vuotta!


2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa! Wattimittarin kun saisi itsekin täksi vuodeksi pyörään hommattua..

    Tsemppiä 2014:n treeneihin!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, ajattelin laitella tossa myöhemmin hieman kokemuksia omasta mittarista, ja siitä miten se on muuttanu harjoitteluani viime kaudesta. Ainakin rankempia treenejä on luultavasti tiedossa tämän lelun kanssa...

    VastaaPoista