keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kuulumisia

Hieman ollut haasteita treenata suunnitelmallisesti kisan jälkeen... Ihan hyviä treenejä on kyllä tehty, mutta valitettavasti ilman sen kummempaa suunnitelmaa. Juhannuksena pitää tehdä taas kuukauden suunnitelma, eli viimeistely ennen Joroisia.

Jotenkin sama juttu on heijastunut blogi kirjoitukseen. Nyt pitää taas ottaa ryhtiliike tekemiseen, ja alkaa järjestelmällisemmäksi. Muutamista treeneistä on huomattu että liian väsyneenä yritetään tehdä jotain laadukasta, joka ei tietenkään onnistu... Nyt pitää saada siis hyvä kuukausi alle jotta Joroisilla olisi kunto kohdallaan. Tällä hetkellä tuntuu siltä että meno on liian tasapaksua ja takkuista vähän kaikissa lajeissa. Tai tasapaksu on ehkä paras kuvaus pyörästä ja juoksusta, uinti on sitten eri luokkaa.

Viikko sitten oli seuran avovesiuinti kisa Kuusijärvellä, matkana 1500m. Aikaa kului hieman alle 29 minuuttia, mikä pitäisi olla parannus edellisvuoteen koska matka on varmasti ollut tänä vuonna pidempi (uusi mitattu reitti). Kuitenkin uinti tuntuu todella tahmealta, eikä yhtään niin rennolta kuin keväällä altaassa. Täytyykin keskittyä avovedessä myöskin tekniikkaan (mikä yllätys), ja yrittää uida mahdollisimman paljon jotta siihen tulisi parempi rutiini. Aina kun vauhtia yrittää lisätä muuttuu se painin näköiseksi touhuksi... 

Hyvää juhannusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti