lauantai 9. helmikuuta 2013

Flunssan selätys

Reilun viikon verran on olo ollut ailahteleva, eli flunssa on ollut ovella koputtelemassa. Reilu viikko sitten oli hieman voimaton olo, ja sitten alkoi perus kurkkukipu sekä aivastelu. Onneksi se meni nopeasti ohi, mutta sitten sitä seurasi muutaman päivän yskä. Täysin liikkumatta en tästä huolimatta ole ollut, vaan ohjelma muuttui kevyemmäksi ja toki muutama lepopäivä lisää on tullut. Nyt on viimein taas täysin normaali olo, eli nyt uskaltaa taas lähteä tekemään treenejä normaalilla teholla. Tänään olikin ohjelmassa reilu 30km PK hiihto Paloheinässä, ja huomenna on tarkoitus mennä Esport Areenalle hakemaan 10 kerran kortti juoksuradalle sekä illalla uimaan.

Paljon muuta on toki ollut ohjelmassa, eli HelTrin hallituksen kokousta sekä kokeilua OmegaWave mittauksilla. Pieni flunssa on näkynyt mittauksissa, silloin kun olen laitteet saanut toimimaan. Melko herkkä laitos on, ja yhteys kännykkään tuntuu olevan joka kolmas kerta kunnossa. Lupaan kirjoitella hieman enemmän raporttia OmegaWavesta, kunhan saan hieman enemmän lihaa kuiden ympärille eli enemmän tuloksia.

Nyt on myös hieman lisätty teknisiä vempaimia varustelistaan. Hankin TT pyörään nimittäin Garminin poljin sensorin, eli jatkossa voin seurata kadenssia sekä renkaasta mitattua (tarkempaa) nopeutta. Itse haluan ainakin seurata kadenssia, varsinkin kun polkee trainerilla. Ulkona on toki GPS mittaamassa vauhtia, mutta sen tarkkuus ei ainakaan hetkellisessä nopeudessa ole mikään imarreltava. Kadenssi on kuitenkin se syy miksi mittarin hankin, ja suosittelen kaikille muillekkin pyöräilijöille jonkinlaatuista kadenssi mittaria. Itsellä se on ainakin helpottanut oikean vaihteen löytämistä, eli uskaltaa rohkeasti ajamaan hieman pienemmällä vaihteella jottei ajosta tule liian runttaamista.

Kaikkien HelTrin jäsenien kannattaa muuten käydä katsomassa seuran Cupin aikataulut täältä. Saimme maanantaina aikataulut lyötyä lukkoon, ja Cupin kilpailut toimivat mitä parhaimpina harjoituksina. Mukana on aina paljon porukkaa, eli toivottavasti kaikki seuran jäsenet tulevat ainakin johonkin osakilpailuun osallistumaan, tai vaikka ajanottajaksi mikäli osallistuminen ei niin paljoa innosta. Odotus keväästä ja kesästä kasvoi aika paljon kun saimme suunniteltua aikataulua, karjoituskilpailut Kuusijärvellä ovat monesti kesän huippuhetkiä.

Lisää lelujaEi kommentteja:

Lähetä kommentti