lauantai 22. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

Olin kyllä suunnitellut, että tämän tekstin raapustan muualla kuin Helsinki-Vantaan lentoasemalla, mutta aikataulujen takia kävi nyt näin. Olen odottamassa myöhästynyttä lentoani Bangkokiin, ja kommelluksien takia tulen oleman vuorokauden myöhässä (kiitos Finnair). Seuraavat kolme viikkoa on siis tiedossa hieman poikkeavaa harjoittelua, eli paljon uintia ilmatankit selässä, räpylät jalassa ja noin 20m syvyydessä. Mitään reissublogia en ajatellut pitää, mutta muutaman kuvan saatan ihan vain kiusakseni julkaista :)

Mitä jäi siis harjoittelun ja kisojen osalta käteen tänä vuonna? Otetaan aluksi onnistumiset, eli Berliinin maraton, Vuosaarijuoksu ja Kuopion Triathlon. Nämä kaikki onnistuivat omalta osalta loistavasti, ja kaikissa matkoissa tuli ennätykset päivitettyä. Jotenkin olen edes etäisesti löytänyt ajatuksen, miten kunto nostetaan kohdalleen kisaan, eli näihin suorituksiin olen todella tyytyväinen.

Mitäs sitten meni pieleen. Kauden alussa lähdin juoksemaan HCR:ää ennätys mielessä, vaikka juoksukilometrejä tuli jalkavamman takia huhtikuussa alle 50. Lisäksi juoksin ekan puolikkaan liian kovaa, mikä takasi sen että toinen puolikas oli aivan karmeaa touhua. Toinen pettymys oli tietenkin kauden pääkisa, Finntriathlon, jolloin sain vatsataudin vain kaksi päivää ennen starttia. Ensi kesänä siis kahta kovempi into startata Joroisilla.

Ensi vuonna kausi alkaa perinteisesti HCR:llä, jonka jälkeen toukokuussa on myös Ironman 70.3 kilpailu St Pöltenissä. Tänne on tarkoitus mennä ilman sen suurempia aikatavoitteita, koska reitti on kuitenkin melko mäkinen ja pyöräkilometrejä suhteellisen vähän. Ensi vuonna Joroisilla voidaan sitten mennä kello kädessä, ja toivon mukaan melko haipakkaan :)

Kiitoksia kaikille lukijoille tästä vuodesta. Palataan treenien osalta ensi vuoden puolella asiaan. Blogini löytyy nykyään myös Finntriathlonin blogilistalta, eli tarkoitus on toki avata hieman omaa valmistautumista Suomen suurimpaan triathlontapahtumaan.

Hyviä hiihtokelejä, nähdään tammikuussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti