torstai 13. syyskuuta 2012

Tykkäämistä

Mukavia yllätyksiä, eli Iina ja Pia ovat kummatkin julkisesti myöntäneet että joskus eksyvät lukemaan ajatuksiani. Muuten hieman laiskasti olen näihin "kiertoviesteihin" vastaillut, mutta tämä on minusta myös oiva tilaisuus hieman kertoa mitä itse tykkään lukea. Toki kaikki blogit mitkä ovat "Mitä seuraan" palkkiini päätyneet ansaitsevat toki maininnan, mutta tässä siis muutama blogeista erikseen.


Aluksi pitää toki erikseen mainita heidät jotka minut nimesivät. Piian ja Petrin kanssa ollaan treenailtu samassa triathlonseurassa jo pari vuotta, ja nyt heidän perheestä on myös saatu mukaan Atte lajin pariin. On ollut todella hauska harjoitella koko poppoon kanssa, ja toivon (tiedän) että tulemme myös jatkossa eksymään samoihin kisoihin. Iinan taas tutustuin tänä kesänä, ja sittemmin ollaankin törmätty yhteistreeneissä sekä muutamissa tapahtumissa. Pyörävauhti alkaa olemaan melko hurjaa, ja luulen että henkilökohtaisen pyörävalmentajan avulla kehitys on jatkossakin huikeaa :) Iina omaa loistavan asenteen, usein saakin lukea miten on uskaltautunut kovaan ryhmään polkemaan (ryhmiä minne itse en ole edes harkinnut meneväni), jossa sinnitellyt niin kauan kuin vaan jaksaa. Juuri tätä asennetta on pakko arvostaa! Sitten itse asiaan...

Juttu menee siis seuraavasti:

 1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
 2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla. 
 3. Kopioi Post it -lappu ja liitä se blogiisi.
 4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Eli satunnaisessa järjestyksessä aloitetaan, ensimmäisenä esittelyssä Project Ironman 2012. Valter on kirjoittanut matkastaan ekalle IM:lle, ja on ollut hauska seurata valmistautumista. Mies tehtaili kovan ajan melkoisen lämpimässä kisassa, ja itsellä ei ainakaan tulisi mieleen lähteä kokeilemaan ekaa kertaa täyttä matkaa noissa olosuhteissa. Toivottavasti blogi jatkaa elämäänsä, ja vilkaisemalla selviää heti että ensi kesänä on taas tiedossa uutta kilpailua.

Pequen blogista pidän erityisesti, koska kirjoittaja on hyvä valokuvaaja ja omaa samaa kiinnostusta analysoimaan asioita kuin itse. Erityisesti pidin viime kirjoituksesta, jossa analysoitiin IM Kalmarin kisaa. Itsekkin tulee usein verrattua suorituksia jakamalla koko paketti osiin, jolloin selviää omat vahvat sekä heikot osa-alueet parhaiten. Rautaisessa kunnossa vaikuttaa mies olevan, ja uskon että 10h raja jossain vaiheessa taittuu.

Kipan blogia on tullut jo seurattua pidempään. Varsinkin tavliharrastuksista luistelu on omalla kohdalla melko tuntematon laji, ja ei voi kun ihemetellä kun lukee hurjista harjoituksista ja kilpailuista mitä sen lajin parissa tehdään. En tiedä olisinko sama ihminen enään, jos pyörisin Ogelin rataa ympäri kolme tuntia luistimet jalassa. Toisaalta, jos minut heittää luistimilla jäälle, on lopputulos sama kuin Bambilla, joten en edes uskalla lähteä kokeilemaan...

Bonuskierros on melko tuore blogi seurakaverilta, mutta kirjoittaja on jo hetken aikaa ollut tuttu. Takaisku loppukesästä on laittanut suunnitelmia uusiksi, mutta tietäen henkilön olen 100% varma että paluu kisoihin on taattu. Olen aivan varma että olen taas ensi kesänä Rykäisyssä juoksussa jäljessä, ja vaikka kuinka yritän polvea nostaa ei tätä selkää näy ennen kuin maalissa... Tänä kesänä taisin kerran olla ennemmin maalissa (seuran duathlon), ja silloinkin tämä tyttö ajeli pyöräosuuden etujarru laahaten :)

Ninan blogia on tullut seurattua keväästä alkaen. Useampana kertana olen täältä salaa käynyt ryöstämässä ideoita uintitreeneihin, ja niistä yleensä jaksan uida noin puolet. On ollut hauska seurata Ninan ja Iinan keskinäistä kilpailua, ja toivon myös jatkossa enemmän Kuopion kaltaista psyykkausta :) Kova suoritus, kun on mukana järjestämässä kisaa ja käy siinä välissä vielä kuittaamassa suomen mestaruuden triathlonin perusmatkalta.

3 kommenttia:

 1. Kiitos vain, oon aika otettu moisista ylisanoista. :D

  VastaaPoista
 2. Kiitti Toffe! Eiköhän ens kesänä taas olla mukana karkeloissa! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta, tämähän hauska juttu, velvoitettu olen nyt laittamaan oman versioni blogiin... :)

  VastaaPoista