tiistai 28. elokuuta 2012

Haastetta

Piia onnistui sitten haastamaan meikäläisen, eli pyysi vastailemaan hieman kysymyksiin jotka liittyvät jotenkin itseeni tai ajatuksiini. Jonkun verran näitä olen nähnyt blogeissa, kukaan ei vain onnekseni ole minua vielä haastanut. Sen verran kiltti haaste oli, että saan itse jopa hieman valita kysymyksiä. Hieman joudun varmasti valitsemaan, koska kysymyksiä näytti olevan yli kaksikymmentä. Mutta sitten asiaan...

1. Kauanko olet harrastanut liikuntaa?

Tavoitteellisesti kestävyysurheilua reilu pari vuotta. Ennen sitä opiskeluaikoina aktiivisesti kamppailu-urheilua (Brasilialainen jujutsu, vapaaottelu), vielä nuorempana yleisesti kuntoilua (lue: epämääräisesti salilla käyntiä ja liian kovaa juostuja lenkkejä) ja ihan junnuna tuli myös palloa potkittua useampi vuosi. Eli eri lajeja on kyllä kokeiltu, ja näyttää siltä että jonkin aikaa kesti ennen kuin löytyi laji mikä oikeasti koukutti pahemman kerran.

2. Oletko eläinten ystävä?

Olen. Omassa perheessä ei koskaan ole ollut lemmikkiä, mutta suvussa esimerkiksi koiria riittää. Opiskeluaikoina ja nytkin olen todennut, että valitettavasti minulla ei ole sitä aikaa mitä lemmikki vaatisi. Tulevaisuudessa asia on varmasti harkinnassa, eli lemmikki ei ole mahdottomuus.

3. Jos saisit valita yhden lajin mitä harrastaa, mikä se olisi?

Aika painajainen olisi tällä hetkellä jos joutuisi valitsemaan. Triathlon olisi helppo vastaus tähän, mutta jos yksi laji pitää valita menee homma vaikeaksi. Tällä hetkellä juoksu on laji mikä kulkee hyvin, ja josta myös nautin. Luulen että valinta voisi kallistua juoksuun, vaikkakin pelkkä juoksun harrastus voisi alkaa parin vuoden päästä hieman kyllästyttämään...

4. Oletko liikunnallisesta perheestä lähtösin?

Suvun puolelta löytyy historiaa moottoripyöristä, eli kilpailtu on sekä soralla että radalla. Isä pelasi aikoinaan aktiivisesti jalkapalloa, mutta kukaan ei ole harrastanut mitään kestävyyslajia. Tässä vähän joutuu ihmettelemään, miten itse tänne ollaan päädytty...

5. Unelmiesi matkakohde?

Pitkä lista tiedossa, eli muutama sukelluskohde tulee heti mieleen, vaellus Perussa tai autolla USA:n länsirannikolla... Yksi pitkäaikainen unelma ylitse muiden on Kilin huipulle kapuaminen Afrikassa.

6. Lempiruokasi?

Olen melko heikkona aasialaiseen ruokaan, eli paistetut nuudelit/riisit ja niiden eri yhdistelmät ovat suurta herkkua. Mitään ehdotonta suosikkia ei kuitenkaan ole.

7. Mikä on paheesi?

Jossain määrin pitää sanoa kahvi. Varsinkin töissä tulee juotua melko usein kahvia, mutta puolustuksesti pitää sanoa että juon kerralla melko vähän. Karkkia tai muutenkaan herkkuja en syö lähes lainkaan, mutta kyllä kunnon juustokakku kahvin kanssa uppoaa hyvin.

8. Onko sinulla tai onko sinulla ollut muita kuin liikunnallisia harrastuksia?

Nuorena pyörin partiossa aktiivisesti. Valokuvaamista tuli myös harrastettua useampi vuosi, kunnes innostus siihen jostain syystä hieman lopahti. Muuten suurin osa harrastuksista mitä tulee mieleen liittyy jotenkin liikuntaan.

9. Mikä on suurin haaveesi minkä aioit vielä toteuttaa?

Kaikilla lajin harrastajilla varmasti yksi tavoite, täyden matkan selvittäminen. Tänne ei ole vielä kiirettä, mutta pyöriihän se tuossa mielessä jatkuvasti... Muuten voisi haaveeksi sanoa pystyvänsä vielä liikkumaan aktiivisesti ja samalla nauttimaan eläkepäivistä. Tosiaan tuo Kilin huipille kiipeäminen on varmasti toinen asia mikä on jo jonkin aikaa kiinnostanut.

10. Rantaloma, kaupunkiloma vai mökkiloma?

Kaikki käy, eli ehdotonta suosikkia ei ole. Rakastan nähdä eri kaupunkeja, mutta tasasin väliajoin haluan ehdottomasti päästä lämpimään, jossa on myös mahdollisuus oleskella pinnan alla kuplia puhallellen. Kesällä nautin myös omalla mökillä oleskelusta, eli en missään nimessä voisi nimetä yhtä suosikkia.

Sen verran olen näitä haasteita lukenut, että en lähde ketään erikseen haastamaan. Tästä saa toki ottaa mallia, ja halutessaan vastailla itse valitsemiin kysymyksiin, jos tulee vaikka tilanne ettei muuta keksi kirjoitella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti