keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Menossa

Viimeinen viikko on mennyt aika haipakkaa. Treenimäärät ovat kohtuulliset, ja häät Vaasassa aiheuttivat sen että ei sohvalla hirveästi ole tullut löhöiltyä. Sama efekti näkyy täällä, eli kirjoittelua ei paljoa ole ollut. Ehdin Vaasassa kuitenkin heittää parin tutun kanssa mukavan aamulenkin. Käytiin juoksemassa vajaa 21km, ja täytyy myöntää että se meni yllättävän rennosti. Keskisykkeet taisi olla 148, ja vauhti oli 5:45min/km luokkaa, eli alkaa meno PK lenkeilläkin olemaan omasta mielestä ihan mukavaa.

Muuta hauskaa mitä viikon aikana on tullut eteen on pari avovesiuintia Kuusijärvellä. Torstaina ja eilen kävimme uimassa, ja kummallakin kerralla tuli vajaa 2km mittariin. Tuntuu kyllä vähän siltä että kaikki talven treeni on mennyt hukkaan, mutta toivottavasti muutaman kerran jälkeen alkaa homma sujumaan paremmin. Suunnistaminen on todella vaikeaa, uintii vetää kumpaankin suuntaan aika pahasti, ja kun keskittyy suunnistamiseen sekä suoraan uimiseen tuntuu että uintiasento hajoaa kokonaan. Täytyy panostaa tuohon suunnistamiseen sekä rentouden löytämiseen, muuten luulen että Joroisilla meikäläisen uintimatka on lähempänä 2,5km kuin oikeaa matkaa...

Tänään oli vuorossa myös perinteinen keskiviikon lenkki Hepon porukalla. Tänään menin mukaan 30km/h ryhmään, ja lenkin jälkeen keskariksi tuli siis noin 32km/h, eli ihan normi rajojen sisällä kuitenkin. Olin taas maanantaina hakemassa Jätemäeltä hieman voimaa jalkoihin, ja tämä tuntui vielä tänään jonkin verran. Kuitenkin lenkki porukassa tuolla vauhdilla meni yllättävän rennosti, ja Immersbyn mäetkin nousivat ylös, vaikkakin suuri osa niistä meni putkelta.

Mahtuu sitä viikkoon tummiakin pilviä. Maanantai iltana tuli hieman flunssainen olo, mutta se nyt ei ole sen kummemmin pahentunut siitä. Hieman pöllö olo on ollut, mutta kuitenkin energiaa on urheilla vaikka kuinka. Huomenna ja perjantaina on hieman kevyempää ohjelmaa, eli toivottavasti olotila palautuu täysin normaaliksi viikonlopuksi. Lauantaina olisi tarkoitus tehdä pyörä/juoksu harjoitus sekä sunnuntaina pitkä PK pyörä, eli ei olisi varaa olla kipeänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti