sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Soraääniä

Tänään ilmeni ensimmäiset ongelmat tämän vuoden puolella. Kesken pitkän juoksulenkin alkoi oikeaa jalkaa särkemään melko pahasti. Luulin aluksi että kipu tui nilkasta, mutta tarkemmin kotona kun tunnustelin kipu vaikuttaa tulevan jalan ulkosyrjästä. On tässä toki taas nostettu jonkin verran harjoitusmääriä, joten tässä jo vähän odottelinkin koska kroppa alkaa reagoimaan. En usko että tässä kuitenkaan mitään sen suurempaa ongelmaa tulee vaan nämä kuuluvat arkeen. Täytyy varmaan ensi viikolla enemmän pyöräillä ja uida jos ei homma parane heti. Muuten oli upea keli kirmata Kaisaniemeen ja takaisin. Tästä lenkistä onkin tullut lempireittini, eli Haagasta Kaisaniemeen ja takaisin hieman eriävillä osuuksilla.

Eilen käytiin kanssa polkemassa räntä/vesisateessa 40km lenkki keskustan alueella. Itse olin liikenteessä maasturilla ja pari kaveria tuli cycloilla. Maasturilla saa hieman rivakammin polkea että pysyy mukana, välitykset ei ole ihan maantielle tehty ja kyllä cyclot rullaavat myös hieman paremmin... On kuitenkin ihan eri laji pyöräillä pihalla, eli alkaa tämän talven traineritunnit loppumaan. Vielä kun saataisiin maantiet puhtaiksi niin voisi lähteä kunnon lenkille joko Kirkkonummen tai Sipoon suuntaan.

Ensi viikolla tuleekin sitten vähän kevyempi viikko urheilullisesti. Suuntaan torstaina Vaasaan, ja viikonloppu onkin tarkoitus viettää vanhojen opiskelukavereiden kanssa. Perjantaina kuitenkin ajattelin käydä uimassa Vaasan uimahallissa, ihan vain senkin takia että sieltä löytyy 50m allas ja keskellä päivää kuulemma hyvin tilaa, eli jotain vähän pidempää sarjaa voisi kokeilla.

1 kommentti: