keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Väärinkäsitys...

Hiihtoa, pyörittelyä, uintia ja kiipeilyä, ei voi valittaa. Edellinen viikko on ollut omasta mielestäni loistava treenin osalta. Hauskoja harjoituksia, ja kaikissa lajeissa tuntui joka kerta löytyvän jotain pientä uutta mitä laittaa korvan taakse. Pyöräilyssä uusi satula alkaa tuntumaan paremmalta, hiihdossa alkaa joskus opittu tekniikka taas vähitellen palaamaan mieleen, kiipeilyssä sekä sormivoimat ja mielikuvitus kehittyy ja uinti tuntuu sujuvan syksyä paremmin.

Treenisuunitelmassa oli viime viikko kevyt. Jostain syystä kun antoi jalkojen palautua veti se takareidet tukkoon. Koko viikonlopun jalat olikin sitten melko jumissa. Alkuviikosta kevyellä hiihdolla (tai niin kevyttä kuin Leppävaaran kuntorata mahdollistaa...) ja tiistain aamulenkin jälkeen jalat palautuivat taas normaaliksi. Nyt on taas tiedossa pari normaalitehoista viikkoa, joten meno on tasapaksua ja sitten seuraa yksi kova viikko. Tämä jaksotus tuntuu nyt ainakin ihan hyvältä, ja hiihtoa yritetään painottaa vielä kun lunta riittää.

Tänään joku ymmärsi Leppävaaran uimahallissa hieman väärin. Aloin uimaan treeniä radalla missä oli 2 muuta uimaria (yksi rintauimari ja toinen rauhallista vaparia uiva). Treeniin kuulu 8x100m ja kaksi kertaa 4x100m kisavauhtista ja väliin 300m palauttavat kelaukset. Kun olin uinut tuon 8x100m oli rata yhtäkkiä tyhjä ja huomasin että uimavalvoja tai joku muu oli käynyt laittamassa päätyyn "Nopeat uimarit" kyltin. Alkoi kyllä naurattamaan koska viereisellä radalla pariskunta (oletettavasti vanhoja uimareita) uiskenteli sitä vauhtia että menivät ohi lämmittelyssä vaikka minä vetelin kisavauhtista, eli se olisi varmasti ollut oikeampi osoite kyltille... Toisaalta olisi pitänyt kiittää, koska treeni sujui paljon paremmin kun sai tyhjällä radalla mennä eikä tarvinnut ajoittaa sarjoja muiden uimareiden mukaan.

1 kommentti:

  1. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

    Thanks!

    Mandie Hayes
    mandie.hayes10@gmail.com

    VastaaPoista