maanantai 23. tammikuuta 2012

Hiihtokelit

Tänään päätin juoksulenkillä laittaa sukset kuntoon (laiskuutta ettei ole nyt jo kunnossa), oli jonkin verran raskas keli juosta. Toisaalta ihan kiva juosta, pehmeä alusta rasittaa eri tavalla kuin kova. Vauhdin huumaan ei pääse, mutta mukavaa välillä juosta rauhassa. Huomenna on seuran spinning, mutta keskiviikko tai torstai on tarkoitus ottaa ensimmäiset hiihtokilometrit tälle kaudelle. Tarkoitus on hiihtää nyt niin kauan kuin pystyy etelä-suomessa, kun sitten saa taas juosta ja pyöräillä koko kesän.

Tänään tuli luotua myös harjoitussuunnitelma.xlsx, eli sekin puoli alkaa konkretisoitumaan. Nyt tarkoitus päättää laajemmat kaudet, eli PK1 (tämä), PK2, VK1 ja VK2 kauden ajankohdat. Sitten on tarkoitus yrittää hieman jaksoittaa myös viikkoja kevyisiin ja raskaampiin viikkoihin, jottei tekemisestä tule liian tasapaksua. Viimeisin huomio on että ohjelmaan pitää saada selvää nousujohteisuutta, joten ei suunnitelman tekeminen mitään ihan helppoa ole. Vielä kun yrittää sovittaa muun elämän sen kanssa on varma että kompromisseja tulee puolin ja toisin.

Trainerillakin tuli viime viikolla uusi ennätys, 1h40min PK harjoitus. Alaselkä hieman kipeytyy polkiessa, varsinkin jos koko ajan istuu eikä nouse putkelle ollenkaan. Luulen että parin viikon päästä on taas totuttu pyörän selkään, ja voidaan alkaa polkea reilun parin tunnin PK harjoituksia ilman sen suurempia ongelmia, kunhan telkkari toimii...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti