maanantai 2. toukokuuta 2011

Viikon treenit

Vappuviikko oli harjoitusten kannalta vika kova viikko ennen ensi viikonlopun HCR:ää. Harjoitukset meni hyvin, tosin torstain mäkitreenissä jalat olivat aivan hapoilla, joten se treeni ei ollut laadullisesti mikään huippu. Viime viikon harjoittelu näytti tältä:

Ma Lepo
Ti 14km VK lenkki
Ke 1,5km tekniikka uinti
To 5km MK lenkki, mäkijuoksua 6x45s
Pe Kevään vika HelTri kuntopiiri
La 18km PK lenkki, vikat 3km hieman kisavauhtia kovempaa
Su Lepo

Kokonaisaika 5:52

Määrällisesti viikko oli huomattavasti edellisiä kevyempi, mutta harjoitusten teho oli melko kova. Viikossa oli kolme kovatehoista harjoitusta, ja sen kyllä huomasti. Torstain mäkijuoksussa ei saanut mitään tehoja jaloista irti, joten suunniteltu 10x45s muuttui 6x45s harjoitukseksi. Onneksi lauantaina oli sitten jo vähän paremmin palautunut, joten pidempi lenkki meni ihan suunnitellusti.

Nyt on sitten kevyen viikon vuoro. Tänään kävin hissukseen pyörittelemässä, mutta muuten ajattelin vain juosta pari lyhyttä herkistely lenkkiä. Lauantaina olisi sitten tarkoitus katsoa meneekö HCR tavoiteaikaan, eli sinne 1:45-1:50 hujakoille. VK lenkit ovat tuntuneet ihan hyviltä, joten fiilikset on melko positiiviset. Toisaalta jos jokin menee pieleen niin tuleehan noita puolikkaita kesän mittaan enemmänkin, joten parantamaan kerkeää jos jää jotain hampaankoloon.

1 kommentti: