sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Eka pyörälenkki ja viikon treenit

Onneksi viikko loppui paremmin kuin se alkoi. Vilustuminen taisi mennä ohi säikähdyksellä, selkäkipu on hävinnyt lihaskunnolla ja venyttelemällä, ja polvikaan ei niin paljoa vaivaa kun käyttää lämpötukea juostessa. Muutenkin tämän viikonlopun keli on ollut aivan loistava, tuli heitettyä kevään ensimmäinen pyörälenkki tänään. Viikon harjoitukset olivat:

Ma 16km PK lenkki, josta 7km tuli käveltyä kipeän polven takia
Ti Lepo
Ke 1h spinningiä, 15min juoksua ja hieman kuntopiiriä salilla
To VK jouksu, 3x2000m
Pe HelTri kuntopiiri
La 16km PK lenkki
Su 57km PK lenkki pyörällä

Kokonaisaika 10:34

Sunnuntain pyörälenkki oli todella mukava. Satuin ihan tuurilla törmäämään tuttuihin matkan varrella. Pia ja Petri olivat myös nauttimassa hienosta pyöräilykelistä, ja lenkkikin oli melko samanlainen. Poljettiin muutama kilometri peräkkäin, kunnes käännyin Veikkolasta Lapinkylään, ja tulin Kauklahden kautta kotiin. Vielä jalkakäytävillä aikamoinen määrä hiekkaa, mutta muuten loistava keli pyöräillä. Pyörittely tuntuikin todella mukavalta, kun koko talven on saanut polkea pyöriä saleilla mitkä eivät mihinkään liiku :)

Tein tänään myös lopullisen suunnitelman HCR:ää varten. Juoksut ovat melko kovatempoisia, sekä muutama pitkä lenkki laitettu myös ohjelmaan. Toivottavasti polvi pysyy kunnossa, ja jopa paranee pikkasen. Onnea kaikille Länsiväyläjuoksu suorittaneille. Katselin tuloksista että kovaa on menty, ja monilla tutuilla hienoja aikoja. Sama vauhti muutaman viikon päästä HCR:ssä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti