sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Viikko 12

Yhdestä viikosta taas selvitty hengissä. Juuri nyt tuntuu että penkkiurheilua on enemmän kuin itse urheilua, syynä tietenkin jääkiekon playoff ottelut. Tämän takia varmaan tuntuu siltä että yrittää urheilla mahdollisimman paljon mutta tunnit jäävät kuitenkin alle kymmenen... Viime viikko meni seuraavasti:

Ma 6km kevyt aamulenkki
Ti 10x400m 2min palautuksilla, oli hauska treeni
Ke 2,6km uintia, kestävyyspainoitteinen
To 50min spinningiä sekä 1,7km uintia
Pe 50min kuntopiiriä sekä pitoja
La 16km keskipitkä lenkki
Su 2,4km uintia

Kokonaisaika: 9:14

Ensi viikolla olen päättänyt että tunteja kertyy lähemmäs yksitoista, koska seuraavalla viikolla ajattelin vähän kevennellä ennen tehoviikkojen aloittamista. Puolentoista viikon päästä on myös seuraavan testijuoksun aika joten myös siksi ajattelin ottaa sen viikon vähän kevyemmin. Kyllä tämän viikon määrään vaikutti myös tuo tiistain treeni, joka veti jalat melko tukkoon. Onhan se niin että kun treenien teho kovenee, niin ajallisesti määrät taas laskevat.

Uintikurssi loppuu myös tällä viikolla, joten sen jälkeen on tarkoitus juosta vähintään se neljä kertaa viikossa HCR:ään asti. Odotan innolla ensi viikon uinteja, päästään kokeilemaan miltä meno tuntuu märkäpuvussa. Tänään taas videoitiin lisää joten kohta selviää mitä pinnan alla tapahtuu. Uin keskiviikkona yhden ohjelman uudesta kirjastani. Matkoiltaan ohjelmat ovat itselleni melko pitkiä, kaikkea 2500 ja 3500 metrin väliltä. Selviydyin itse 2600 metrin uinnista, mutta se kyllä tuntui vielä torstaina. Luulen kyllä että kirjasta on paljon apua erinlaisten kehittävien harjoitusten suorittamiseen. Ilman sitä riski on suuri että toistaisin liikaa samoja harjoituksia. Eiköhän tuossa se kestävyyskin sitten pikkuhiljaa parane... :)

Treenin alussa vielä hymyilyttää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti