sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Viikko 10 treenit

Tulipa vietettyä poikkeuksellisen kevyt viikko. Oli erittäin paljon muuta ohjelmaa ja olo oli aika poikki heti alkumetreillä, joten treenin kannalta päätin sitten keventää kunnolla. Juoksua tullut lähiaikoina harrastettua poikkeuksellisen vähän ja tähän on tultava muutos, HCR alkaa pikkuhiljaa kuitenkin lähestyä. Maaliskuussa pyrin vielä kolmeen lenkkiin viikossa ja huhtikuussa onkin sitten vedettävä vähintään neljä. Mutta ennen kuin karkaa niin tässä tämän viikon treenit:

Ma 1h30min kävely
Ti 10km PK hiihtoa
Ke Lepo
To 1,8km uintia
Pe HelTri kuntopiiri
La 1h45min spinningiä +10min juoksua
Su 1,8km uintia

Kokonaisaika 7:32

Kaikki tämän viikon treenit olivat kevyitä, ja nyt tuntuukin itseasiassa ihan hyvältä, joten ensi viikolla pitäisi taas nostaa tehoja. Pientä kipua on myös ollut vasemmassa polvessa, joten pitää tarkastella miten juoksu alkaa taas sujumaan. Nyt olisi erittäin huono ajankohta loukata itsensä, joten varovasti on otettava.

Viikonloppuna tuli käväistyä myös Go Expo messuilla. En nyt erityisesti lämmennyt koska tuntui että messut olivat vain yksi iso kauppa missä kaikki myivät omia tuotteitaan. En välttämättä kyllä mene ensi vuonna paikalle, ellei ole juuri silloin suuria hankintoja tiedossa. Onneksi oli vapaaliput koska 13 euron hinta noista messuista olisi kyllä ollut aika suolainen hinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti