keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Positiivisuutta ilmassa

Tuntuu mukavalta kun uusi viikko alkaa hyvillä harjoituksilla, ja muutenkin hyvällä fiiliksellä. Jotkut asiat eivät välttämättä ole niin mullistavia, mutta piristävät kummasti. Ajattelin hieman raottaa mikä minua on hymyilyttänyt alkuviikon.

Aluksi tietenkin otetaan se kaikista motivoivin asia, uudet varusteet. Mikään ei saa liikkumaan yhtä tehokkaasti kuin uusien varusteiden hankkiminen. Tilasin viime viikolla kahdet uudet Karhun M10 kengät, koska kyseisiä kenkiä ei valmisteta enään. Ostin ekat M10 kengät reilu kuukausi sitten, ja kengät ovat aivan loistavat. Halusin siis ostaa kahdet kengät varastoon jotta ei tule suru puseroon kun ensimmäiset on juostu loppuun. Nämä menevät siis varastoon odottamaan että vanhat on juostu loppuun. Muutenkin löysin kengät hyvällä hinnalla, joten tämä oli rahallisestikin viisas ostos, tai niin ainakin itselleni uskottelen :)

Varastoon odottelemaan parempia aikoja


Toinen asia mikä on ollut loistava, aito kaakao. Täytyy myöntää että olin yllättynyt miten hyvää aito kaakao voi olla, vaikkei lisäisi ollenkaan sokeria. Minusta kaakao sopii loistavasti treenin jälkeen maidon sekaan palautusjuomaksi. Tätä tavaraa täytyy ostaa lisää, eikä todellakaan tarvitse vilkaista enään minkään muun niin sanotun "kaakaojauheiden" perään.

Terveellistä herkkua

Viimeiseksi on tietenkin mainittava ulkona vallitseva keli. Kevät tuli melko pian ja toivon että se tuli jäädäkseen. Vielä viikko sitten taistelin hiihtoladulla melkein 20 asteen pakkasessa, mutta tänään meinasi tulla hiki pelkästään kun vähän voiteli suksia. Ulkona oleminenhan on tietenkin varusteista kiinni, mutta on se kuitenkin paljon hauskempaa kun kelit vähän lämpenevät... Helmikuukin meni ohi niin että humahti, mikä tarkoittaa että kisakausi alkaa lähestyä. Toivottavasti positiivinen fiilis säilyy jotta kuntoa jaksetaan kohottaa ja ylläpitää koko kesän läpi aina rantamaratonille asti.

Kevättä rinnassa

3 kommenttia:

  1. Mistä tuota aitoa kaakaota saa? Tekis munkin mieli kokeilla, kun niin kovasti kehuit...

    VastaaPoista
  2. Anton&Anton kaupasta ainakin, kauppa löytyy Museokadulta töölöstä. Suosittelen lämpimästi!

    VastaaPoista
  3. Tuo kuvan kaakao on tavallista kaakaojauhetta ja kyseistä luomu+reilukauppa merkkiä saa yleisesti s-marketeista, vastaavaa fazerin silmä-kaakaota tai van houtensia melkein joka ruokakaupasta. Nykyisin saa ainakin luontaistuoteliikkeistä myös sellaista raakakaakaota johon ei ole lisätty kaliumkarbonaattia. Se on olevinaan kuuminta hottia ja suositeltavaa jos haluaa maksaa enemmän siitä että kaakaossa on muutama ns.antioksidantti enemmän ja se maistuu kitkerämmältä.

    VastaaPoista