sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Viikko 7 treenit

Olipas viikko... Harjoitustunteja kertyi tusinan verran ja tulipa melkein ostettua asunto. Viikko ollut siis vähintäänkin mielenkiintoinen. Nyt hieman väsyttää, ja luulen että ensi viikolla tulee otettua vähän rauhallisemmin. Tämän viikon treenit olivat siis:

Ma Pitkä lenkki, 23km
Ti Spinningiä salilla 1h, päälle 15 min juoksua
Ke 13,5km VK lenkki
To 6km PK lenkki ja 1,4km uintia
Pe HelTri kuntopiiri
La HelTri spinning, teemana rakkaus
Su 2,2km uintia

Kokonaisaika 12:03

Aloitin viikon pitkällä lenkillä Esport Areenalla. Nyt kun käyn sunnuntaisin uimassa niin yritän hoitaa nämä pitkät lenkit edes joka toinen viikko arkipäivisin. Keskiviikkona kävin juoksemassa tasavauhtisen vauhtikestävyyslenkin Esport Areenalla. Juoksutestin pitäjä oli sitä mieltä että tasavauhtiset ovat yksiä parhaimmista vauhtikestävyys lenkkeistä, ja maratonkoulussa juostaan vetoja niin ajattelin että yritän nyt juosta kerran viikossa vähän pidemmän (yli tunnin) vauhtikestävyys lenkin. Keväämmällä voin lisätä myös toisen vauhdikkaan juoksuharjoituksen viikkoon, mutta luulen että nyt yksi on sopiva.

Uinissa vedettiin torstaina spurtteja lättäreillä. Oli kyllä aika rajua olkapäille, mutta hyvää treeniä kuitenkin. Pitääkin hankkia omat jotta voi kiduttaa itseään ihan vapaaehtoisestikin. Sunnuntaina opeteltiin vähän selkäuintia sekä volttikäännöstä, joka ei todellakaan ole vahvin alueeni. En tahdo saada kuperkeikkaa menemään suoraan millään... Toinen ongelma on että rentous (se pieni mitä minulta löytyy) katoaa kokonaan kun alan tekemään volttikäännöstä, jonka takia en jaksa taaskaan uida kuin 100m kerrallaan. Ei kai auta muuta kuin lisätä harjoittelua. Ensi viikolla yritän taas päästä hiihtämään, jos pakkanen nyt edes pikkasen laskisi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti