sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Viikko 5 treenit

Tämä viikko alkoi hyvin kun saatiin loistavaa luisteluhiihdon opetusta Oittaalla. Vanha liikunnanopettajani, joka vetää myös Juoksija-lehden hiihto-opetusta, piti meille muutaman tunnin kurssin perustekniikoista. Taas huomasi miten pienillä korjauksilla alkaa hiihto sujumaan huomattavasti kevyemmin. Muuten viikkon mahtui vähän juoksua, uintia ja pyöräilyä. Viikon harjoitukset olivat siis:

Ma Hiihtotekniikka harjoittelua Oittaalla
Ti 1,9km uintia, mukana 2x200m, 2x100 ja 2x50m
Ke 11km kevyt VK lenkki
To 11,3km PK lenkki
Pe HelTri kuntopiiri
La 1h spinning jonka päälle 20min juoksua
Su 1h30min kävely josta 20min juoksua

Kokonaisaika: 9:19

Viikon piti olla loppua kohden vähän kevyempi koska tiistaina on tarkoitus mennä tasotestiin Esport Areenalle, jonka takia myös pitkä lenkki jäi tällä viikolla tekemättä. Pientä pelkoa vilustumisesta on myös ilmassa. Täytyy toivoa että ainakin tiistaina olisin kunnossa koska en haluaisi siirtää testiajankohtaa eteenpäin. Tällä viikolla alkaa myös uintikurssi, joka tarkoittaa sitä että uinnin määrä lisääntyy entisestään. Täytyy kuitenkin yrittää ylläpitää juoksutuntumaa, ettei se pieni mitä on oppinut unohdu kokonaan.

Viikon kohokohta oli ilma muuta eilinen jääkiekko-ottelu stadikalla. Reilu 36000 katsojaa sai todistaa hienoa jääkiekkoa ja urheilun juhlaa. Lisäksi ottelun lopputulos oli juuri se toivottu ja stadin herruus jäi oikeaan osoitteeseen. Toivottvasti tämä toistetaan jossain vaiheessa uudestaan, oikein hieno ja mukava tapahtuma.

Kaukalo on yllättävän pieni stadikan kokoon nähden.

Punameri kannastumassa omiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti