sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Viikko 2 treenit

Treeniviikko meni suunnitelman mukaan, ja melko positiivisilla fiiliksillä. Juoksu pihalla on melko raskasta, mutta ihan mukavaa vaihtelua kun ei kaikkia lenkkejä jaksa juosta 400m sisärataa pitkin. Tämän viikon treenit olivat:


Ma 1,8km kevyttä uintia
Ti 13km peruskestävyys lenkki
Ke 3x10min ja 2x5min intervallit
To 7km palauttava lenkki
Pe Intervalli kuntopiiri
La Aamulla 8km hiihtoa, illalla 1km uintitekniikkaa
Su 21km lenkki, vikat 4km vähän reippaammin

Kokonaisaika 9:46

Maratonkoulukin alkoi torstaina (siitä lisää myöhemmin) ja ensi viikolla on tiedossa 10km testijuoksu. Muuten ensi viikolla on kevyempi viikko, eli juoksukilometrit jäävät vähemmälle. Ajattelin käydä muutaman kerran uimassa, hieman hiihtämässä ja ehkä jopa vähän kävelemässä. Vaikka on lepoviikko kyseessä ei tarvitse kokonaan unohtaa liikuntaa :)

Toivottavasti moni muukin on päässyt viikonloppuna nauttimaan hienosta säästä, tässä muutama kuva Oittaalta jossa olin hiihtämässä lauantaina.

2 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa, että toi hiihtäminen tuo sellaiset fiilikset, että tekis mieli, mutta ei tuu kuitenkaan harrastettua sit kuitenkaan. Perushankala alku aina kaikes.

    VastaaPoista
  2. Hiihto on kyllä loistavaa vaihtelua ja sitä voi tehdä vähän kylmemmässäkin säässä. Ei muuta kun sukset mukaan Vaasaan ja ladulle :)

    VastaaPoista