tiistai 11. tammikuuta 2011

Uudet monot

Tuli tänään hankittua uudet juoksukengät. Ennen kaapista löytyi vain Niken Vomero 5, mutta tänään hankin niille kaveriksi Karhun M10 kengät. Vomero on täysvaimennettu kenkä, joten ne on melko painavat ja tuntuma alustaan on melko olematon. Halusin hieman nopeampaan juoksuun tarkoitetut kengät, ja Karhut sattuivat sopimaan hyvin jalkaan.

Viimeksi on tullut Karhuilla juostua Tammisaaren metsissä vuonna 2004, ja silloin oli todennäköisesti rynnäkkökivääri kainalossa. Se on itseasiassa ainoa oma kokemukseni Karhun juoksukengistä, joten sen pohjalta en halua mitään johtopäätöksiä tehdä. Olen kuitenkin kuullut paljon hyvää Karhun kengistä eli ihan sikaa säkissä en ostanut.

Karhujen pohja on huomattavasti ohuempi kuin Vomeroiden joten tuntuma alustaan pitäisi olla paljon parempi. Lisäksi ne painavat noin 100g vähemmän, ja sen tuntee heti kun laittaa yhden kumpaakin paria jalkaan. Luulen että Karhuilla on mukava juosta vähän vauhdikkaampia lenkkejä tai jopa lyhyempiä juoksutapahtumia. Huomenna olisi tarkoitus mennä Ratiopharm areenalle kokeilemaan miten uudet monot rullaavat.Karhu M10

2 kommenttia:

  1. No jo. Helvetin hienot ainakin jos ei muuta ;-)

    VastaaPoista
  2. Ja nopeat :) Tulin just juoksemasta ja kyllä rullasi hyvin, jos Vomeroihin vertaa... Loisto ostos!

    VastaaPoista