maanantai 27. joulukuuta 2010

Uuteen nousuun

Joulu oli kyllä kaikkea muuta kuin rauhallinen. Asiaan saattaa vaikuttaa se että yhtään "ilmaista" vapaapäivää ei saanut eli kaikkialle oli kerittävä yhden viikonlopun aikana. Kinkkua tuli syötyä melkein liikaa, ja oli sitä näköjään jotain hyvää tehtykin koska vähän lahjojakin tuli. Kaikenkaikkiaan mukava perinteinen joulu ja nyt voi hyvin mielin odotella vuodenvaihdetta.

Urheilut jäi joulupyhien alta kokonaan pois koska ajattelin ottaa vielä varman päälle ja levätä. Viime viikosta sen verran että viime maanantainen testilenkki jäi viikon ainoaksi urheilusuoritukseksi, eli melko heikkoa on ollut. Tänään kävin kokeilemassa lenkkiä koska olo oli jo huomattavasti parempi ja leposyke myös täysin normaali. Lenkki tuntuikin hyvältä, joten nyt aletaan taas asteittain lisäämään harjoitusmäärää. Täytyy varoa että en lisää määrää liikaa liian nopeasti. Tällä viikolla olisi tarkoitus vielä juosta pari lenkkiä, käydä kerran hiihtämässä ja ehkä kerran salilla pyöräilemässä. Ajattelin kyllä pitää tehot matalalla ja alkaa nostamaan niitä vasta ensi viikolla. Tosin ulkona juokseminen on tällä hetkellä melko raskasta johtuen lumen määrästä, eli mitään erittäin kevyitä harjoituksia tuskin on tiedossa, ellei lähde kävelemään. Muuten mieliala on piristymään päin kun näyttää siltä että pääsee taas harjoittelemaan sisällä istumisen sijaan.

Sain muuten myös joululahjaksi loistavat lenkkihanskat. Kävin tänään koeajamassa ne ja täytyy myöntää että olin yllättynyt miten lämpimät mutta kuitenkin hengittävät hanskat olivat. Kyseessä on jotkin Hans Companyn urheiluhanskat, alla kuva niistä. Mikäli joku kaipaa hyviä, lämpimiä mutta hengittäviä hanskoja pakkaskeleille niin suosittelen näitä lämpimästi. Valitettavasti en voi sanoa mistä näitä löytyy koska omani toi joulupukki :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti